Jdi na obsah Jdi na menu
 


A jak to vlastně všechno začalo?

Jako malí dvouletý kluk jsem si začal zpívat doma před gaučem skoro každý den. Zpíval jsem i s mým kámošem ve škole, kde se nám pletla jedna spolužačka do našich radovánek. To jsme jako mi metalisti neměli rádi, protože vždy pouštěla  americký pop. a skupinu Lunetic..

Kvůli tomu jsme s ní s mým kámošem Tomem měli vztahy  jako na horské dráze. Vzpomínám si také že,  jsem kvůli tomu nechtěl chodit do školy. náš  nekonečný spor se snažili  řešit jak paní učitelka Olga tak také paní psycholožka Daniela. Navrhly aby jsme Sabinu vzaly do party, a to se nám moc nelíbilo. chtěly jsme  mít vlastní svět, také mi Danielka řekla že mají v areálu Jedličkova ústavu skupinu  Rachot band kde také drží jako parta. Vzala si mě stranou a začala mi dodávat bližší informace o jejich skupině. 

Následující týden jsme byly pozváni na zkoušku v areálu budovy f kde mně okamžitě vzali do party a dali mi do ruky rumba kouli. od té doby s nimi vystupuji do dnes a zpíváme si pro radost. v roce 2014 jsme vystupovali na akci začínajících hudebníků s názvem  tulifest A na které vystupuji do dnes. kde jsem také vyhrál 2 místo díky této přehlídce jsem zpíval v roce 2017 na akci Létofest, .a  po té na jejich akci  Týden s Tulipánem. také jsem si vyzkoušel jaké to je být v Profesionálním nahrávacím studiu  ale vrátíme se o pár dnu zpět ještě před soutěží jsme měli v areálu Jedličkova ústavu zahradní Slavnost kde hrála skupina Waldovy Matušky frontman této skupiny Jan Bílý se zeptal kdo umí z klientů Ju zpívat. a moje mamka mě doslova strčila na podium. od té doby jsem si s nimi ještě několikrát střihl na jejich vystoupeních s nimi pár písní.

zpěvačka skupiny Magda si jednou ze mě udělala legraci a řekla mi že Honzu za mě vymění. 

Také jsem na této přehlídce Tulifest 2018 získal pamětní list a 20 hodin u paní učitelky Stanislavy 3inkovské která je porotkyní soutěže, ale bohužel jsme hodiny přerušily. Paní učitelka začala novou karieru a byla tak pracovně vytížená že nevěděla co dříve, 

v současné době se potím v učebně paní učitelky Lýdie Dostálové jednou za měsíc.  Mým vzorem je právě již z minovaný Karel Gott,

Kterého poslouchám již od Mala a tímhle projektem chci ukázat že mistr je nesmrtelný a jeho písně žijí dál, těším se na vás.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář